Tæt på

Tæt på - Scimitar syndrom, kroniske smerter og angst - Del 2

June 22, 2022 Martin Sund
Tæt på
Tæt på - Scimitar syndrom, kroniske smerter og angst - Del 2
Show Notes

Jeg hedder Bianca - er 36 somre og mor til Malthe og Mie aka hjertekrigeren og skyggeprinsessen og gift med hr. Christiansen  min egen profil hedder mit_mor_hjerte hvor jeg/vi primært fortæller om vores anerledes hverdag, da Malthe har haft fysiske og psykiske udfordringer fra fødslen. 

Malthe er hjertebarn og blev opereret i februar 2015 da han var 14 mdr. Vi har været meget på diverse sygehus. Grundet hans hjerte, der også påvirker lungerne, har vi utallige lungeinfektioner bag os og der skal meget lidt til, før han rammes. Vi har mange udfordringer med bl.a. spiseproblemer, maveproblemer, angst, udtrætning og uforklarlige smerter i benene som hæmmer ham en del i hverdagen. 

Grundet hans angst er jeg med i skole og har ham nærmest med mig overalt - for jeg/vi skal være i nærheden konstant.

Men udover det, er han jorden dejligste dreng  Selvom han har været meget igennem, så kæmper han sig op og er for det meste altid glad - når vi er omkring ham i trygge omgivelser. 

Malthes lillesøster - Skyggeprinsessen elsker heldigvis børnehaven og hendes venner - og vi ser tydeligt forskellen på de to børn - de er bogstaveligtalt som nat og dag  Det er både dejligt - men også enormt svært til tider, når vi ser hvor udfordret han reelt er i hverdagen. 

På profilen har vi desuden valgt, at børnenes ansigter ikke vises - når de ved hvad det indebære må de selv beslutte om de vil genkendes.

Spørg endelig, hvis der er noget du vil vide