Tæt på

Tæt på - Möbius syndrom - Del 1

May 02, 2022 Martin Sund
Tæt på
Tæt på - Möbius syndrom - Del 1
Show Notes

Mit navn er Christine, jeg er 26 år gammel, stolt uddannet ergoterapeut og bosat i viby J sammen med min kæreste Kevin og vores skønne søn Rasmus på 1,5 år. I dette afsnit af podcasten vil i blive introduceret til vores lille familie, særligt vores søn, som i en alder af 2 måneder blev diagnosticeret med en sjælden sygdom Möbius Syndrom. 


I vil blive taget med helt fra begyndelsen til en problemfri graviditet hvor alt var præcis som det skulle være og en fødsel som tog en uventet drejning få minutter efter vores lille Rasmus så dagens lys første gang. I vil få et indblik i en, for os, ekstremt hård periode præget af voldsom hjemve, usikkerhed, frygt, vrede, sorg og en uendelig lykke.. alt sammen i en stor pærevælling. I bliver taget med i vores rejse og særligt min oplevelse af være førstegangs mor og det at være helt ny forælder til et sjældent syg barn. I vil komme til at høre en fortælling om min virkelighed og hverdag i min søns første år af hans liv. Det er en fortælling om sorgen over at miste hvad man aldrig fik, den dårlige samvittighed over at føle denne sorg og en fortælling om uendelig og bundløs kærlighed for den lille dreng vi fik i armene den aften d. 30 september 2020. I vil blive taget med på mange op- og nedture og jeg håber du er klar til at lytte med et åbent sind, på min ærlige fortælling om svære og hårde følelser. 


Hvis du har lyst til at høre og vide mere om mig i min rolle som mor, min søn og hans sygdom så du velkommen til at følge med på min egen profil @ergomor_til_rasmus. Har du spørgsmål eller andet du vil byde ind med så tøv ikke med at kontakte mig! 


Håber af hele hjertet i vil lytte med! - til en fortælling direkte fra hjertet!